Verkkiksen kesätyöntekijä Tommi

Tommi Jokinen – asiakaspalvelumyyjä

Miltä näytti kesä Verkkiksellä asiakaspalvelumyyjän silmin? Tommi toimi vuoden 2022 kesäsesongissa asiakaspalvelumyyjänä Oulun myymälässä. Hyppää Tommin matkaan ja kurkista viime kesän kohokohtiin!

”Moikka! Mun nimi on Tommi Jokinen ja työskentelin Oulun myymälässä asiakaspalvelijana. Päivittäisiin työtehtäviini kuului asiakkaiden auttaminen ja heidän polttaviin kysymyksiin vastaaminen. Tarpeen tullessa autoin myös kassalla ja noutotilauksissa.

Verkkis työpaikkana oli alusta asti itselleni mieluisa ja tunsin sopivani työyhteisöön. Töiden alussa jotkut tuotealueet olivat minulle vielä hieman tuntemattomia, mutta kattavat koulutukset paikkasivat tietämystäni oikein hyvin näiltä alueilta, joten nykyään jääkaappien tai robotti-imureiden vertailukaan ei ole hankalaa. Oli myös mukava huomata, että apua sai aina kysymällä.

Työssäni palkitsi se, kun asiakas löysi itselleen sopivan tuotteen ja oli tyytyväinen saamaansa palveluun. Monesti ihan suullinen palaute hyvästä palvelusta teki koko päivästä paljon paremman. Aina oli myös mukava nähdä, että asiakas palasi asioimaan myymälään toistekkin.

Menneisyydessä asiakaspalvelutöitä tehneenä Verkkis kiehtoi työpaikkana, sillä pääsin myymään enemmän sellaisia tuotteita, joista olen itse kiinnostunut. Kesätöiden aikana sain myös paljon tietämystä uusistakin tuotteista ja tuotealueista.

Verkkiksellä on tiivis ja mukava työyhteisö, joka toivotti minut tervetulleeksi jo ensimmäisestä päivästä lähtien ja voin hyvillä mielin sanoa, että olen viihtynyt. Jopa niinkin hyvin, että päätin hakea vielä osa-aikaiseksi koulun ohelle ja jatkoinkin töitäni Verkkiksellä vielä kesän jälkeenkin.”

Kuva: Tomi Hänninen