Verkkiksen kesätyöntekijä Eelis

Eelis Koski – Digital Trend Specialist

Eelis työskenteli vuoden 2022 kesäsesongissa Digital Trend Specialistin tehtävässä. Päästimme Eeliksen näppäimistön sauhuamaan, joten kurkkaa, millaisissa tunnelmissa Eeliksen kesä sujui Verkkiksellä!

”Olen Eelis Koski ja kesällä toimin Digital Trend Specialistina. Käytännössä metsästin uusia trendejä niin tuotteiden kuin kampanjoidenkin osalta. Työpäiväni täyttyivät netin kahlaamisesta ja pyrin jatkuvasti metsästämään uusia asioita netin syövereistä.

Verkkiksellä tunsin oloni tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Sain samaan aikaan vastuuta toteuttaa rooliani rauhassa ja omilla ideoillani, mutta jos kaipasin apua, oli sitä lähistöllä. Sain heti myös käyttööni parhaat mahdolliset työkalut toteuttaa työtäni, mikä auttoi valtavasti. Minusta on tärkeää, että etenkin kesätöissä, työntekijä saa oppia uutta työssään ja voin todeta, että Verkkiksellä tämä toteutui päivittäin!

Päätin hakea Verkkikselle hommiin, sillä kyseinen kesätyö vaikutti jopa liian hyvältä ollakseen totta. Kahlata nettiä ja sosiaalista mediaa etsien uusia trendejä? Mahtavaa. Tämän lisäksi tutustuin Verkkiksen erilaisiin etuihin ja totta kai halusin työskennellä suurelle firmalle. Loppujen lopuksi Verkkis täytti kaikki vaatimukseni työnantajassa ja vähän enemmänkin.

Verkkiksellä työntekijät ovat arvostettuja ja ilmapiiri on loistava. Työntekijöistä huolehditaan ja käytävillä voit moikata ketä vain. Apua on aina tarjolla ja omalta osaltani en voi muuta kuin kehua Verkkistä työnantajana.”

Kuva: Juho Myllymäki